top of page

Meewerken op de finca?

Op de foto zie je de vandaag geoogste granaatappelvariëteiten van onze drie jaar oude plantage. Behalve de granaatappels worden er in deze periode de kaki's geoogst en natuurlijk de amandelen (zie ook de reel op Instagram). Zeker dit najaar gaf dat een behoorlijke hoeveelheid werk op de finca.


Binnenkort beginnen we met het plukken van de olijven voor onze olijfolie. @Photopaysano zal dan ook hier zijn. Zo nu en dan wisselt hij zijn stadsleven in A’dam af met een verblijf van enkele weken bij ons op de finca. Om ons met wat dan ook te helpen, maar het werk op het land met planten en bomen doen we allebei het liefst. Wij delen onze liefde voor de finca. #fincalove. Voor mij heeft dat te maken met passie voor het authentieke, het pure leven. Moe worden, het lichaam voelen werken, samengeknepen ogen onder de sombrero in de felle zon, de berglucht inademen, uit het hoofd.. in aanwezigheid zijn, verbonden zijn met de aarde, zonder enige haast. Met daarnaast natuurlijk ook tijd voor een goede koffie, samen eten in de schaduw en een siësta onder de olijfboom.


Ook interesse om een keer mee te doen? Neem contact met ons op! We kunnen altijd hulp gebruiken met de snoei, met het oogsten en soms is er veel werk in de moestuin..


Comments


bottom of page