top of page
Vakantiehuis Casa del Maestro in Juseu

Casa del Maestro

Het vakantiehuis Casa del Maestro is net buiten het dorp Juseu gelegen in de voetheuvels van de Spaanse Pyreneeën.. De voormalige onderwijzerswoning is ingericht voor vier personen maar het is ook een geschikt huis voor als je alleen of met zijn tweeën wilt komen .

 

Het gelijkvloerse huis heeft een ruime woonkamer met zitbank bij een houtkachel, een open keuken, twee ruime slaapkamers en een grote badkamer (douche, wastafel, wc en wasmachine). Alle vertrekken in de de woning zijn hoog (soms 5 meter), waardoor ze in de zomer koel blijven. 

In de winter van 23/24 hebben we de bedden en de matrassen vernieuwd. Kamer 1 heeft een kingsize bed van 200x200 of twee aparte bedden van 100x200. Kamer 2 heeft een queensize bed van 180x200 of twee aparte bedden van 90x200..

 

De keuken heeft openslaande deuren naar een vrijgelegen terras met een pergola voor schaduw. Het terras is gelegen op het zuiden met een vrij uitzicht over de groene vallei. Er zijn rondom het huis volop mogelijkheden om in zon of schaduw van de prachtige uitzichten te genieten. Er is nog een aparte patio met daarnaast een speelhuisje voor kinderen. 

 

De auto kan privé naast het huis worden geparkeerd.

Er is Wifi in en om het huis.

tarieven

Tarieven

juli en augustus    € 950  / week

  overige seizoenen  € 750  / week

Voor een hond € 25 supplement.

Verder geen bijkomende kosten.

(inclusief beddengoed/handdoeken, verbruikskosten en schoonmaak)

Casa del Maestro wordt per week verhuurd van zaterdag tot zaterdag.

beschikbaarheid

Beschikbaarheid

beschikbaar

bezet

optie

Door te reserveren ga je akkoord met onze huurvoorwaarden.

bottom of page