top of page

Kookweek

De eerste gesprekken die we volgden gingen over de oventemperatuur voor de ternasco. Lang op 55 graden of kort en heet... Maar het ging ook over hele andere dingen. Openhartige gesprekken tussen mannen die elkaar al lang kennen maar verder niet privé of zakelijk met elkaars leven zijn verbonden. Wat hun samenbrengt is het koken. Elke maand worden de lekkerste gerechten bedacht en samen klaargemaakt. Met een passende selectie van wijnen wordt er gegeten en veel gepraat.


We hebben deze week een groep van heren van de Amsterdamse kookclub op bezoek. Normaal zien deze heren elkaar alleen eens per maand op hun kooklocatie vlakbij de Sonestakoepel. Maar Oscar had zijn club van kookmannen deze week mee naar Juseu genomen. Het thema hier was duidelijk. Elke dag iets bijzonders op het menu met uitdagende gerechten. Eerst bespreken wat de juiste bereiding is. Verschillende visies, verschillende leeftijden, verschillende ervaring... Maar daar ligt de lol, er samen uitkomen en genieten van het resultaat.


We hadden de eer te mogen aanschuiven en deze uitnodiging hebben we niet afgeslagen..

Een prachtig gezelschap. We hopen jullie nog eens te zien, hier of daar...Oh ja nog iets... We hadden deze week helaas een annulering voor de kerst van Casa del Maestro. Het huis is dus weer beschikbaar. Als je belangstelling hebt neem graag contact op.


Comments


bottom of page