top of page

Keuken en moestuin – Food in JuseuIn 2012/2013 willen we ruimte gaan geven aan onze overtuiging dat we met FOOD nog een extra kwaliteit in Juseu kunnen brengen. We willen een tuinkamer creëren die verbonden wordt met het lokaal van de Escuela, waar ook een nieuwe extra keuken wordt geïnstalleerd.

We willen zoveel mogelijk werken met de superverse biologische ingrediënten van onze eigen moestuin, kruidentuin en fruitbomen. Aanvullend op onze eigen oogst van dagverse ingrediënten, zullen we gebruik maken van het aanbod van andere dorpsproducten (truffels!) en lokale ambachtelijke producten. De beschikbaarheid van de seizoenproducten zal een wisselend aanbod opleveren met eerlijke kleine gerechten, tapas, fruitsappen en theesoorten.
We hebben zelf veel zin in deze kleine uitbreiding. Maar we zullen zeker ook zo nu en dan een beroep willen gaan doen op een gastkok. We hopen ook op hulp in de moestuin. De wisselwerking met en het enthousiasme van de gasten zal gaan bepalen hoeveel tijd we onze “keuken en moestuin” gaan openstellen.


We zijn zelf ook benieuwd.


Comentarios


bottom of page