top of page

In aanbouw: Olivar Cottage


In de olijfgaard zijn we een klein retraiteverblijf aan het bouwen. Het wordt een eenvoudig onderkomen voor één of twee personen. Bedoeld voor mensen die hier langer willen verblijven. Het is een plek, gelegen tussen eeuwenoude olijbomen, waar je helemaal op jezelf kan zijn. En toch ligt de cottage op korte loopafstand van het dorp (500 meter) … Om er misschien af en toe samen te eten, of iets te drinken in de Zaidín, of om te werken in onze moestuin ..


Zoals gezegd, is deze nieuwe plek vooral voor mensen die hier een langere tijd willen zijn. Steeds vaker komen mensen naar Juseu voor een long retreat. Om afstand te nemen van routines, eens echt tot rust te komen, of iets uit te werken of wat dan ook te doen of te laten … Juseu is een weldadige plek, het kan je dat geven wat vaak ik in het dagelijks leven wordt gemist. De overweldigende ruimte en rust nemen je op, laten je tot jezelf komen. Wat overblijft is eenvoudig leven, beschikbaar voor wat komt.

We hopen van harte dat deze nieuwe plek zal aanspreken en dat het van betekenis zal zijn!

Ik zal af en toe verslag gaan doen van de voortgang van dit project. Het is de bedoeling dat de Olivar Cottage vóór de zomer klaar is.


We zijn blij dat de woorden uit “ideeën en focus” (zie 2010 in deze blog) weer een stap verder werkelijkheid worden !


コメント


bottom of page