top of page

Nieuwe bedden

Vanaf maart 2024 zullen alle kamers in onze vakantiehuizen Casa del Maestro en Casa Milan nieuwe bedden en matrassen hebben. We zijn er al mee bezig, kamer voor kamer. We laten voor vijf kamers een bed-achterkant maken over een breedte van 260cm. De meeste nieuwe bedden zijn 100x200. Zo kunnen we de bedden opmaken als een tweepersoonsbed (200x200) of ze kunnen uit elkaar worden geschoven met een nachtkastje ertussen. De eerste gasten (en wij zelf) zijn in ieder geval al bijzonder enthousiast, zowel wat betreft comfort als wat betreft de sfeer en esthetiek.


De bedden zijn heerlijk comfortabel. Het was een ontdekking in een favoriet hotel in Sitges-Barcelona en we zijn gaan speuren naar exact hetzelfde matras als waar we daar op sliepen. Vervolgens wilden we dit matras eerst zelf voor een langere tijd uitproberen. Na een half jaar beviel het ons nog uitstekend en toen hebben we de knoop doorgehakt.


We zullen later nog betere foto's maken voor de website maar hieronder alvast een impressie. Op Instagram lieten we al zien dat we ook een kleine verfrissing aan de kamers hebben gegeven.
Commentaires


bottom of page