top of page

Authentieke vakantiehuizen en atelier te huur

Dit bericht is geen nieuws voor degenen die al in Juseu zijn geweest. Maar toch nog maar eens aangekondigd… Want voor 2011 zijn er nog wat lege weken op onze beschikbaarheidskalender.
Authentieke vakantiehuizen en atelier te huur bij Juseu aan de voet van de Spaanse Pyreneeën“.


Casa Milan, een landhuis masía (18e eeuws), helemaal vrij gelegen op een finca met olijf- en amandelbomen. Het huis ligt op 100 meter afstand van het bergdorpje Juseu. Het uitzicht is op een groene vallei met een ongerepte natuur. Hier is het volkomen stil, de nachten zijn nog echt donker.


Casa Arriba (19e eeuws), als een adelaarsnest iets boven het dorp tegen de rots gelegen. Vanuit het huis en het terras is er een magnifiek uitzicht op de besneeuwde toppen van de Pyreneeën. In de tuin bij het huis is een eigen privé tuinhuisje (foto).


Casa del Maestro, vrij gelegen aan de rand van het dorp. Vanaf het terras is er een prachtig uitzicht zuidwaarts op een groene vallei. Het huis is oorspronkelijk als de onderwijzerswoning gebouwd naast de voormalige dorpsschool. De school kan eventueel apart worden gehuurd als atelier.


De drie huizen en de school zijn met respect voor authenticiteit stijlvol gerestaureerd. Er is bij de huizen alle ruimte, privacy en stilte.


Verdere informatie over de huizen met veel meer foto´s op nieuwe website, is te zien op de website www.juseu.com. Hier is ook de kalender met de informatie over beschikbaarheid terug te vinden.

#stilte #paardrijden #bergen #Spanje #atelier #uitzicht #Aragon #CasadelMaestro #CasaMilan #kanoën #Graus #Juseu #authentiek #rafting #Pyreneeen #natuur #Somontano #wandelen #finca #CasaArriba #canyoning #zwemmen #Ribagorza #vakantiehuis #Huesca

bottom of page