top of page

Authentieke vakantiehuizen en atelier te huur bij Juseu

Dat we hier vakantiehuizen verhuren is geen nieuws voor degenen die al in Juseu zijn geweest. Maar toch nog maar eens aangekondigd, want voor 2024 zijn er nog wat lege weken op onze kalenders. De bezettingskalenders vind je onderaan de pagina´s van Casa Milan en Casa del Maestro.
Authentieke vakantiehuizen en atelier te huur bij Juseu aan de voet van de Spaanse Pyreneeën“.


Casa Milan, een landhuis masía (18e eeuws), helemaal vrij gelegen op een finca met olijf- en amandelbomen. Het vakantiehuis ligt op 100 meter afstand van het bergdorpje Juseu. Het uitzicht is op een groene vallei in een ongerepte natuur. Het is er volkomen stil, de nachten zijn nog echt donker.


Casa del Maestro, vrij gelegen aan de rand van het dorp. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht zuidwaarts op een groene vallei. Het vakantiehuis is oorspronkelijk als de onderwijzerswoning gebouwd naast de voormalige dorpsschool.


De School kan in combinatie met Casa Milan en/of Casa del Maestro worden gehuurd als atelier of als ruimte voor het geven van workshops. Ook kan hier met groepen tot 15 personen worden gegeten. Er is een keuken die goed is geoutilleerd om te koken voor zoveel personen en er is een groot overdekt terras direct aan de tuin.


Casa Milan, Casa del Maestro en de School zijn met respect voor authenticiteit stijlvol gerestaureerd. Er is bij de huizen alle ruimte, privacy en stilte.


En mocht je eens alleen bij ons willen verblijven dan kan dat ook nog eventueel in de Olivar Cottage. Neem daarvoor graag contact met ons op.


コメント


bottom of page