top of page
Zonsondergang bij de Olivar Cottage

Olivar Cottage

De Olivar Cottage is een klein retraite huisje helemaal vrij gelegen in onze olijfgaard op de zuidhelling van de berg van Juseu. Je hebt een prachtig uitzicht op een vallei met in de verte de witte toppen van de hoge Pyreneeën. 

 

De Olivar Cottage (4x6m) is vooral geschikt voor één persoon. 

Het is een ideale plek om je een tijdje terug te trekken, om eens stil te staan of iets uit te werken.. Het is ook regelmatig mijn eigen meditatiehuisje.

Binnenshuis is er een ruimte met een uitklapbaar bed (80/160 x 200), een tafel met stoel, een kast en er is een hoek met een goed geoutilleerde keuken. Er is een aparte badkamer met wc, douche en wastafel.

Begin 2020 kregen we te horen dat we de Olivar Cottage niet meer mogen verhuren volgens de nieuwe regelgeving omdat het niet een aparte slaapkamer heeft. Dat we het huisje al vele jaren aanbieden en veel gasten van ons er heel graag kwamen, doet er niet toe. Het mag dus niet.

 

We begrijpen het nog steeds niet helemaal maar we gaan het uitzoeken. We hopen het in de toekomst weer op de gewone manier te kunnen aanbieden. Tot die tijd kunnen we het alleen beschikbaar stellen aan bekenden en familie of vrienden die zogenaamd bij ons komen logeren. Natuurlijk zijn ook degenen die eerder in de Cottage verbleven nog steeds welkom!

Neem svp contact met ons op voor de beschikbaarheid.  

Richtprijs voor de Olivar Cottage is €600 per week, maar voor een langer verblijf dan een maand gelden lagere tarieven.

tarieven
beschikbaarheid
bottom of page