top of page
Zonsondergang bij de Olivar Cottage

Olivar Cottage

De Olivar Cottage is een klein retraite huisje helemaal vrij gelegen in onze olijfgaard op de zuidhelling van de berg van Juseu. Je hebt een prachtig uitzicht op een vallei met in de verte de witte toppen van de hoge Pyreneeën. 

 

De Olivar Cottage (4x6m) is vooral geschikt voor één persoon. Maar als je kamperen gewend bent is het ook een luxe voor twee personen. Het is een ideale plek om je een tijdje terug te trekken, om eens stil te staan of iets uit te werken.. Het is ook regelmatig mijn eigen meditatiehuisje.

Binnenshuis is er een ruimte met een uitklapbaar bed (80/160 x 200), een stoel en tafel met krukjes, een kast en er is een goed geoutilleerde keukentje. Er is een aparte badkamer met wc, douche en wastafel.

Recent kregen we te horen dat we de Olivar Cottage niet meer mogen verhuren volgens de nieuwe regelgeving omdat het niet een aparte slaapkamer heeft en het plafond lager is dan 2,5m.. We zijn het aan het uitzoeken.. Het kan toch niet waar zijn dat je wel in een tent mag slapen en niet in dit comfortabele huisje.

 

Wat ons betreft ben je ook nu nog gewoon welkom in de Olivar Cottage maar dan zullen we voorlopig moeten zeggen dat je er als onze vrienden verblijft. We hopen het snel weer gewoon zoals vroeger te kunnen verhuren en het weer meer zichtbaar op de website te plaatsen.

beschikbaarheid

Neem voor verdere informatie svp contact met ons op.

tarieven
bottom of page